T +32 (0)11 26 03 60 |
E info / aew, be
FR EN

over AEW

AEW oftewel Algemene Elektriciteitswerken is een dynamische elektrotechnische onderneming met ca. 60 medewerkers en een omzet van 14 miljoen EUR.

Sinds de start in 1985 installeert en onderhoudt AEW elektrotechnische installaties. Het werkterrein is breed: van winkelcentrum tot kantoor, van ziekenhuis tot fabriek, van elementaire stroomvoorziening tot verlichtingsstudies, van databekabeling tot sturingsprocessen.

Kenmerkend voor de werkwijze is dat de installaties met het oog op de toekomst ontworpen worden. Daar waar mogelijk worden nu al de voorzieningen getroffen waarvan de opdrachtgever in de toekomst gebruik kan maken.

AEW is 24 uur op 24 beschikbaar zodat ook bij problemen de continuïteit gewaarborgd blijft. De eigen service- en onderhoudsdienst bestaat uit allround specialisten die continu paraat staan om storingen te verhelpen en onderhoudswerkzaamheden te verrichten.

Diverse vaktechnische erkenningen, zoals o.a. een erkenning in de klasse 7 P1 en het VCA**-certificaat zijn een formele bevestiging van de hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen waarop opdrachtgevers kunnen rekenen.

AEW is VCA** gecertificeerd en heeft een erkenning in de klasse 7 P1, Klasse 5 P2 P3 S1.